Cecilia Vigilius Thomsen

Lillevangen 6 – 4534 Hørve
Tlf.: 26279714
ceciliavigilius@gmail.com
www.ceciliavigilius.com

Udstiller i Mixed Media 

Jeg er bosat i Odsherred, lidt uden for byen Hørve. Jeg flyttede dertil med min mand og mit barn efter at have boet på Vesterbro i København og 3 år i Berlin. 

Jeg er oprindeligt uddannet bygningskonstruktør, og har siden taget en master i kunst og design indenfor rum på Berliner Technische Kunsthochschule. 

Jeg arbejder med skulpturer, lysinstallationer, fotografi, videoprojektioner og iscenesættelse. Jeg interesserer mig for menneskets inderste følelser, eksistentielle livsværdier, synkronicitet og menneskelige relationer.

Jeg drages af skønhed, naturlighed, symmetri, lys og stærke farvekombinationer. Jeg arbejder generelt med kontraster i former og materialer. Jeg tager altid udgangspunkt i naturlige materialer, og lader former, farver, mønstre og konsistenser diktere mine værker. I flere af mine værker er træet det favnende element, som lærred for et andet materiale. Jeg bruger fotografiet som mit primære medie til at forstørre motiver og indkapsle lys og skygger, for at opnå den visualitet jeg ønsker at skabe.