Anders SchrøderMail: anders@kigher.dk
Mobil: 22 11 60 00

Facebook:
/AndersSchroeder.Kunst
Instagram: @anders_schroeder
www:
andersschrøder.dk

Mit navn er Anders Schrøder. Jeg er selvstændig grafisk designer og arbejder fra mit kontor, som ligger midt i det skønne smukke Odsherred. Den grafiske branche har været min legeplads i mere end 20 år, og mit arbejde holder aldrig op med at fascinere mig.

At tegne og male har altid været min store lidenskab, heldigvis har jeg gennem mit arbejde haft stor mulighed for at arbejde kreativt. I 2008 blev jeg gæsteudstiller i Morild, som er en kunstgruppe, der udstiller hver sommer på havnen i Nykøbing Sj.. Det banede vejen for, at jeg kunne kombinere mit grafiske arbejde med livet som kunstner. For mig fungerer det rigtig godt, at jeg til tider har stramme regler og specifikke guide-lines, som skal overholdes, og andre gange via min kunst, selv bestemmer hvor mit maleri skal ende.

Inspirationen til mine malerier og finurlige streger finder jeg i hverdagen. Alt hvad jeg får af input fra radioen, løbeturen, indkøbsturen, rejsen eller fra et helt andet sted, bliver gemt, glemt og genskabt i mine malerier – nogen gange ret hurtigt og andre gange først langt senere. Malerierne bliver til for-tællinger og historier, som kan skabe en underfundig mening i vores til tider komplekse verden. Jeg ønsker at være med til at pirre nysgerrigheden, og sætte tanker i gang hos beskueren. Samtidig er humoren en vigtig brik for mig som kunstner. Den kan være med til at give værket form og fortælling, og jeg nyder, at alt ikke altid er så perfekt. Det er detaljerne, der gør malerierne til unika både de perfekte og uperfekte penselstrøg, de mange lag på lag af farver, texturer og til tider utilregnelige eller uventede overraskelser, som opstår under tilblivelsen af mine malerier eller stregtegninger.

Og husk vi er alle en del af mangfoldigheden og tingene kan oftest ses fra flere sider.

Velkommen på www.andersschrøder.dk eller følg med på Instagram og Facebook.