Jens E Pedersen


Om fotografen
Jeg har fotograferet i mange år. De seneste år er det med digitalkamera.  I 2021 fik jeg antaget to fotos på den censurerede udstilling Bugten i Portalen, Greve. Har i 2018 været med på den censurerede VK18 udstilling i Holbæk, hvor mit foto Væltepeter fik tildelt Plakatprisen. Og har også været med på den censurerede udstilling RÅ18 i Roskilde.

Mine motiver finder jeg på rejser i Danmark og resten af verden. Jeg har besøgt mere end 65 lande. Mit motivvalg er meget bredt. Det kan både være en lille detalje på en dør, skyskraberne i New York, landskaber, Street Art, en blomst eller legende børn.
Jeg søger tit et grafisk udtryk i mine motiver. Der er mange street art motiver. Mange af mine fotos er en form for dokumentation. Senest er jeg begyndt at sammensætte to fotos for at opnå et nyt udtryk.
Det er overvejede farvefotos jeg arbejder med, men sort/hvid findes. Jeg printer selv mine foto på en Epson printer i format fra 12×12 cm til 32×47 cm. Større formater kan bestilles. Mine fotos kan også bestilles på aluminium eller lærred.

Kunstnergrupper og udstillinger
Jeg er i 2024 optaget i Kunstrunden Nordsjælland, hvor jeg udstiller hjemme i Kokkedal den 7.-8. september 2024. Siden 2016 har jeg været medlem af kunstnergruppen Morild, Odsherred. Morild er etableret i 1991. Jeg har være med til at stifte kunstnergruppen ART10, som i 2016-17 drev galleriet ART10 i Rosen 5, Holbæk. ART10 udstillede samlet i 2021 i Nykøbing og Roskilde. I 2013 blev jeg repræsenteret i det virtuelle galleri WeiheModernArt.com. Jeg er også med i Kunstsamlingen.
Fra 2018 har jeg været med i kunstgruppen VimalerVig, som udstiller udendørs hver sommer i Vig Hovedgade. 

VimalerVig 2023
ViMalerVi 2022
2021
2020

Fotografierne fra mVIMalerVig kan købes enkeltvis, måler 80x80cm, printet på aluminium. Fotografirene til højre fra 2021 og 2022 er solgt.

Jeg har udstillet i gallerier i København, Helsingør, Roskilde, Odsherred og Holbæk, samt haft virksomhedsudstillinger flere steder i landet. Jeg har leveret fotos til Vejforum og det fagteknisk blad Trafik & Veje. Har leveret fotos til flere vej- og trafikrapporter til Fredensborg Kommune, samt fotos til flere virksomheder.

Jeg tilbyder portræt- og familie-fotografering, fotografering til fagblade og på konferencer, virksomhedsudstillinger og udsmykninger.
Jeg udstiller gerne på din arbejdsplads.

Se flere af mine fotos på www.skovtorup.dk