Nyhedsbrev

Morild Nyhedsbrev nr. 2 2024

Kære Morilds venner

Indbydelse til fernisering på Morilds 34. sommerudstilling
Det vil glæde os meget at møde dig/jer til fernisering på vores 34. sommerudstilling på Havnevej 16, Nykøbing Sj. søndag den 16. juni kl. 13-16.

På sommerudstillingen er der i år 18 udstillere. Morilds 10 medlemmer og 8 gæsteudstillere, som er udvalgt blandt de mange ansøgninger, som vi fik i efteråret 2023.

Sommerudstillingen 2024 i MORILD viser helt nye værker af de 10 faste medlemmer, samt af 8 nye og spændende gæsteudstillere.

Gæsteudstillerne kommer alle fra Sjælland. De udstiller malerier, akvareller, fotografier, keramik og skulpturer. De 8 gæsteudstillere er:
Anker Rasmussen, close up fotos monteret på brændt krydsfiner.
Charlotte Just, let og lyse akvareller, der er inspireret af naturen og dyrelivet omkring os.
Helle Abrahamsen tegner hovedsageligt med blyant og farveblyant. Mange af Helles motiver er lavet efter egne fotos taget på ture rundt i landet eller rejser til udlandet.
Lars Lundbergs malerier er malet i den fuldstændig umiddelbare og naivistiske stil.
Lise Tang udstiller rakubrændte skulpturer bl.a. med motiver fra Tintin.
Olaf Christiani siger, at han er fanget i et fængsel af ler og glasur, som han ikke kan komme ud af, fordi han hele tiden får nye ideer til former, funktioner, glasurer og begitninger.
Sanne Schomburg kalder mig selv “art explorer”. Sanne arbejder med installationer, maleri, grafik, serigrafi, collage, video, fotografi. Sannes stil er moderne, undersøgende og farverig.
Vibeke Schou udstiller malerier. Vibeke malerstilen er illustrativ realisme. Vibeke maler forholdsvis naturalistisk, men mest inden for fantasy- og drømmeverdenen.

Morild har fået et nyt medlem i år, så vi igen er ti medlemmer. Det er Line Falk Iversen fra Rørvig, som udstiller malerier. Morilds andre medlemmer har alle været med i flere år, og det er lokale kunstnere. Det er Annemarie Jepsen, akvareller, Anders Schrøder, malerier, Anne Lethan, malerier, Jens E. Pedersen, fotografier, Maja de Hemmer, malerier, Ulla Dalby, malerier, Trine Kent, malerier, Vivian Just, akvareller og Winnie Bo Andersen, keramik.

Kunstnersammenslutningen Morilds sommerudstilling er et yndet udflugtsmål på havnen i Nykøbing Sj. Vi åbner med fernisering søndag den 16. juni kl. 13-16 og har så åbent alle dage i Den Grønne Hal frem til lørdag den 24. august. Åbningstiden er her 11-17 og der er fri entré.

Det er IKKE en gentagelse af pinseudstillingen.

Kunst skal ses i Den Grønne Hal, Havnevej 16, 4500 Nykøbing Sj.


morildkunst@gmail.com