Susanne Buus-Pedersen

Samsøgade 5, 3. th.
DK-2100 København
Tlf: +45 30542238
subuus@gmail.com
www.susannebuus-pedersen.dk
www.instagram.com/subuus/

Jeg maler med akryl og har malet i 5 år. Tidligere har jeg hovedsageligt tegnet, evt. med soft pastel og oliekridt. Jeg maler, hvad der lige nu og her falder mig ind. Min inspiration kommer mange steder fra. Jeg er meget optaget af den vilde frodige natur, man kan møde i f.eks. Skotland og det nordlige Grækenland. Jeg har tilbragt en del af min barndom i Himmerland, så den nordjyske natur er også en stor inspiration.

I den senere tid er jeg gået væsentligt op i størrelse på mine malerier, fordi ”de store armbevægelser” giver mere frihed til at lege med forskellige teknikker og male mere ekspressivt.

Jeg fotograferer meget og bruger ofte mine egne billeder som afsæt til et nyt maleri.
Jeg har samtidig også en hang til at male portrætter i en detaljeret og naturalistisk stil. Her kaster jeg mig oftest ud i at male mennesker, jeg beundrer, som f.eks. forfattere, musikere og berømte malere, der betyder noget for mig.

Jeg er medlem af kunstnersammenslutningen Kunst2100.