Jens E Pedersen

Jættestuevej 10A
Stenstrup Lyng
4573 Højby

Kokkedal Stationsvej 10
2989 Kokkedal

+45 2365 5590
jens@skovtorup.dk
www.skovtorup.dk

Om fotografen

Jeg har fotograferet i mange år. De seneste år er det med digitalkamera.  Har i 2018 været med på den censurerede VK18 udstilling i Holbæk, hvor mit foto Væltepeter fik tildelt Plakatprisen. Og har også været på den censurerede udstilling RÅ18 i Roskilde.

     

VK18, Væltepeter                       RÅ18, Vinduet

Mine motiver finder jeg på rejser i Danmark og resten af verden. Jeg har besøgt mere end 65 lande. Mit motivvalg er meget bredt. Det kan både være en lille detalje på en dør, skyskraberne i New York, landskaber, Street Art, en blomst eller legende børn.

Jeg søger tit et grafisk udtryk i mine motiver. Der er mange street art motiver. Mange af mine fotos er en form for dokumentation. 

Det er overvejede farvefotos jeg arbejder med, men sort/hvid findes. Jeg printer selv mine foto på en Epson printer i format fra 12×12 cm til 32×47 cm. Større formater kan bestilles.

Kunstnergrupper og udstillinger

Siden 2016 har jeg været medlem af kunstnergruppen Morild, Odsherred. Morild har eksisteret i mere end 30 år. Jeg har være med til at stifte kunstnergruppen ART10, som i 2016-17 drev galleriet ART10 i Rosen 5, Holbæk. I 2013 blev jeg repræsenteret i det virtuelle galleri WeiheModernArt.com. Jeg er også med i det amerikanske virtuelle galleri saatchiart.com

Jeg er med i kunstgruppen Vi maler Vig. 

Jeg har udstillet i gallerier i København, Helsingør, Odsherred og Holbæk, samt haft virksomhedsudstillinger flere steder i landet. Jeg leverer fotos til Vejforum og det fagteknisk blad Trafik & Veje. Har leveret fotos til tre vej- og trafikrapporter til Fredensborg Kommune, samt til to virksomheder.

Jeg tilbyder portræt- og familiefotografering, fotografering til fagblade og på konferencer, virksomheds-udstillinger og udsmykninger. Jeg udstiller gerne på din arbejdsplads.

Se flere af mine fotos på www.skovtorup.dk