Anja Moos Wagner


skulpturmager
www.moosartwork.com
værksted: I.G.Smiths Alle 10, 2650 Hvidovre
Telefon 31317583
mail: mooswagner@gmail.com
Instagram: moosartwork
Facebook: moosartwork

Jeg er skulpturmager og bygger guttermænd i fiberbeton, som efterfølgende males og patineres. Alle mine gutter er unika med hver deres udtryk, særpræg og navn. Gutterne er i bar figur, ofte med en brille eller rygende på en god cigar, og ind imellem med en sælskindshat på sned 🙂
Måske lader jeg en guttermand stå med et hvidt ansigt, stribede strømper eller guldfødder, og måske laver jeg et GuttermandsTAG på bryst eller sokkel….
Det er meget personligt for mig at lave mine guttermænd, jeg holder af hver og én og ingen guttermand forlader mit værksted uden at han er, lige nøjagtig, som jeg ønsker ham. Jeg er stolt og glad når mine gutter også rammer ind i beskuerens smag, og måske i den forbindelse flytter hjemmefra.

2022
Messer og udstillinger
Her er gutternes foreløbige 2022 kalender, ændringer kan forekomme pga coronarestriktioner

Marts udstilling kunstforening BO-VEST, Glostrup
April Kunst for Alle Aarhus
April Påskeudstilling Galleri A, Lønstrup
Maj udstilling kunstforening CBS Frederiksberg
Maj, udstilling Farum Kulturhus
Juni, CPH Artspace Aarhus
Juni-juli-august udstilling Morild Nykøbing Sjælland
August udstilling kunstforening Lundbeck
September Åbent værksted uge 37
Oktober Kunst for alle Lokomotivværkstedet Kbh
Oktober uge 42 Kunsthåndværk Brøndsalen