Anja Christensen

Morelvej 10, 3660 Stenløse
tlf. 60703997
anjasmalerier@gmail.com
www.anjasmalerier.dkJeg hedder Anja Christensen og bor i Stenløse. Jeg er uddannet skolelærer og har undervist i folkeskolen ind til 2017. Jeg har atelier i privaten og har malet akryl på lærred siden 2006. Før det, malede jeg silkemaling og akvarel. 
Jeg maler gerne i temaer og har valgt at vise jer mine malerier om vikinger og nordisk mytologi.
Jeg holder meget af vikinger og Nordisk Mytologi. Jeg synes at vikingetiden, menneskene og deres guder er fascinerende og inspirerende.
Store kræfter og stor lidenskab var på spil hos vikingerne. De opnåede stor udvikling og store bedrifter. Deres håndværk var storslået og deres livsfortælling/gudedyrkelse var voldsom, livsbekræftende og intens.
Mine malerier er fortolkninger af stemninger og sjælfulde fortællinger.  Jeg forsøger at indkredse det mytologiske, det intuitive og det sanselige i det vi ved om vikingernes liv og i deres guder.
Jeg maler som regel i temaer, som jeg synes er interessante og inspireres af stemninger og sjælfulde fortællinger. De sidste par år har jeg hovedsageligt malet i H. C. Andersen tema: ’Fortolkninger af H. C. Andersen’ og nordisk mytolog og vikinger. Malerierne er min fortolkning af det eventyrlige, det intuitive og det sanselige i det valgte tema.