Trine KentAtelier Trine Kent
Ved Volden 2b
4571 Grevinge
Tlf +45 20612195

trinekent@gmail.com
Atelier i Kunstnerfløjen:
Annebergparken 35 1.sal
4500 Nykøbing Sj.
Trinekent.com

Jeg er født i 1976 og er vokset op i det skønne Odsherred, som også er afbilledet i mange af mine malerier. Jeg er autodidakt, men har tegnet og malet hele mit liv.
Jeg er fast medlem af kunstnersammenslutningen Morild og har mit eget atelier/galleri i forlængelse af min bolig.

Siden 2006, har jeg taget imod portrætbestillinger, lavet opgaver/vægmalerier for Børnehuset Næsdal og kom på daværende tidspunkt også i finalen 2 år træk ved Malekonkurrence i Odense. Næste skridt tog jeg dog først i februar 2017, hvor jeg valgte begynde at udstille mine værker.

Jeg glædes over at kunne skabe noget, der indimellem rør og forbinder andre med tidligere minder, sanseindtryk og skaber nye historier hos modtageren.
Jeg har en forkærlighed for det levende menneske, naturen og farvernes samspil samt forholdet mellem lys og skygge. Jeg arbejder oftest med akrylmaling og arbejder med flere lag. Jeg har dog også genfundet min tegneglæde og arbejder nu også med pen og papir.