Minna K. Pedersen

Atelier Mikipe
Koglevænget 14, Stenstrup Lyng, 4573 Højby
Tlf.: 21927668
Mail: mikipe@paradis.dk
www.mikipe.dk
 
Udstiller:
Maleri, collage, smykker.

Jeg laver collager af håndstøbt papir og akryl, samt olie-og akrylmalerier. Inspirationskilderne er både natur og kultur. Min baggrund som historiker ses også i motivvalget.
Jeg har udstillet på Firenze Bienalen, i Bologna og Ferrara i Italien, i London, Lissabon og USA. Desuden mange udstillinger på Gallerier, i Kunstforeninger og på Kunstmuseer i Danmark. For en fuldstændig liste over udstillinger se min hjemmeside.

Udtalelse fra Jose Roberto Moira – kurator og kunsthandler. Colorida Art Gallery, Lissabon, Portugal. September 2016. (Oversat fra portugisisk).
“ Minna Kirstine Pedersen værker gør indtryk ved første blik, og samtidig er der en følsom invitation til fordybelse. Værkerne udtrykker både synspunkter og sensitivitet med total frihed i udtrykket. Figurative motiver og baggrunde opbygges lag på lag og skaber abstrakte kompositioner med fremhævelse af teksturer. Evident er kunstnerens arbejde med farveflader, hvor farverne alene definerer værket.
Minna skaber sine sine værker i flere lag. Dette resulterer i strukturer fyldt med højdepunkter og plane flader, hvor intet er tilfældigt. Alt er dybt følt og gennemtænkt.”
Jeg er også begyndt at fremstille smykker, fortrinsvis af naturmaterialer som sten og havglas.