Hanne Kathrine KrogstrupVestreallé 74
3500 Værløse
61720227
email: kkrogstrup@outlook.com
Instagram: atelierkrogstrup
www.atelierkrogstrup.com

Jeg har haft udstillinger i perioder siden 1987, men på grund af mit lønarbejde ved Aalborg Universitet har kunsten hidtil været underprioriteret. Det vil jeg nu råde bod på, idet jeg har muligheden for at arbejde mere intensivt med kunsten
 
Jeg arbejder både med akvarel og akryl, men foretrækker pt. akryl. Jeg er meget inspireret af den amerikanske maler Mark Rothko (uden sammenligning i øvrigt) som arbejder med mange lag farver ovenpå hinanden i tynde vandholdige lag, som tilføjer billedet dybde og ”perspektiv”. Pt er jeg optaget af landskabet, som abstraktion.
Jeg er flyttet fra Aalborg til Værløse i efteråret 2022. Jeg har desuden sommerhus ved Sejerø bugten og er inspireret af jeres udstilling i hallen i Nykøbing.
Jeg har deltagelse på den censurerede udstilling ”Roskilde Åben”.