Claus Villy Mokvist
Tyrrisvej 20
DK-8410 Rønde
Tlf: 2290 0053
www.mokvist.dk
E-mail: galleri@mokvist.dk
Facebook.com/clausmok
Instagram: @clausmokvist

Billedkunstner

Jeg er abstrakt, naturalistisk maler – fra Jylland – og arbejder gerne med genkendelige elementer og landskabelige former – men i en skæv billedverden.
Jeg arbejder i akryl, tusch, akvarel samt slagmetal og jeg har udviklet min helt egen og genkendelige teknik og stil i min kunst.
Blandform og monotypi finder ofte vej i mine værker. Jeg arbejder helst på papir i topkvalitet (enten håndlavet indisk bomuldspapir eller Fabriano Pittura). For mig kan papiret nemlig noget helt særligt.
På Morild 2023 vil jeg først og fremmest vise mine billeder for jeres sommergæster og bidrage til kunstinteresse. Men jeg håber også, at mødet med Morild kan udbygge mit
netværk og styrke min udstillingsaktivitet på Sjælland.

I dag udstiller og sælger jeg værker landet over: Lige fra censurerede kunstudstillinger, gallerier og museer til kunstmesser, kunstforeninger og private. Jeg markedsføre også mine
værker via net og sociale medier.

Mit udtryk er moderne og nutidigt. Inspirationen henter jeg på Mols og Djursland og fra Grønland, himmelhvælvet og på mine sejlture.
Jeg bor med min familie i Følle ved indgangen til Mols. Her maler jeg og har atelier samt galleri og driver en kreativ virksomhed med min hustru.