Annie Lund

mobil: 23294758
www.annielund.dk
Instagram:annie_lund41

Jeg vil gerne fortælle en slags historier med mine malerier, fortællinger der tager udgangspunkt i indtryk jeg har fået i løbet af  livet. Jeg har f.eks. malet indtryk fra rejser jeg har været på , steder jeg har boet, eller som har haft en særlig betydning for mig. Ligeledes har jeg malet en række billeder om byen København, hvor jeg er født og næsten altid har boet.

For tiden arbejder jeg på malerier, som er inspireret af  tapetmønstre fra forskellige tider. Det vil sige jeg kombinerer forskellige tiders smag og mode i tapeter, som jeg omsætter til malerier i et nutidigt udtryk.
Jeg arbejder med akryl på lærred eller papir med forskellige tekniker;organiske mønstre sættes op mod geometriske, det farvestærke mod det lyse og sarte, og undertiden bruger jeg også  det rå lærred som en del af billedet. Jeg maler mønstrene oven på hinanden så det giver et lag på lag indtryk og arbejder med den afrevne form så malerierne får et collage lignende udtryk. Dette håber jeg viser tilbage til, hvorfra jeg har inspirationen, og som beskueren måske kan nikke genkendende til.

Annie Lund juni 2020