Smillah Sølvå

Tlf 60 17 15 11
SmillahArt@gmail.com

Jeg er i en lidt sen alder kommet i kontakt med min kunstneriske evner og var så heldig i 2017 at modtage eneundervisning af kunstner Xenia Lassen i 2 år der så mit talent, jeg stadig ikke selv ser, måske det er sådan for mange, hvor fjollet det end kan lyde.

Jeg elsker dog hver eneste dag at skabe, fordi jeg slet slet ikke kan lade være og jo bevares, jeg ser det vokse med tilliden indeni i at jeg har noget på mit hjerte , der gerne vil udtrykke sig. 

Jeg har en forkærlighed for kvindeportrætter, jeg har en forkærlighed for at portrættere i det hele taget. Jeg vil vove den påstand at jeg sågar kan portrættere en kaffekop (hvilket jeg har gjort ) 

Jeg har også en forkærlighed for at fotografere og male klippe og klistre. Jeg blander gerne det hele grundigt sammen i min ipad gryde og får det hele godt krydret i alverden programmer, for derefter at gå til min yndlings trykker, der heldigvis elsker at jeg kommer, så han kan lave noget andet end pizzaskilte og andre kedelige tryksager. 

Hos ham har jeg en forkærlighed for hans ruller af kæmpe klistermærker, som har en mælkehvid blank overflade, så dem trykker vi mine billeder på og efterfølgende montere vi dem på plader af forskellig slags, gerne noget der har lidt struktur, så bliver de lidt velour agtige og ret spiselige. Jeg plejer at være tilfreds med mine billeder, når jeg får lyst til at slikke lidt på dem, som var de slik
(sig det ikke til nogen). 
Og så får de en helt enkelt hvid metalramme og Bingo, så de klar.  –